Objednávky odesíláme ve všední dny v pondělí, úterý a středu. V případě objednání ve středu odpoledne a další zbylé dny v týdnu, budeme vaši objednávku expedovat z našeho e-shopu nejdříve v pondělí další týden, viz. sekce Důležité informace.

Upcyklace aneb máme vyšší cíle

Naše firma Cute Mantis je zaměřená na ekologii. A víte, že valná většina z vás se na tom s námi spolupodílíte?! Naším již dlouhodobým záměrem je materiály upcyklovatUpcyklace je proces znovuvyužití materiálu, který má menší negativní dopad na životní prostředí, než má současná recyklace. Veškeré naše výrobky a produkty, které máme v nabídce a u kterých to tak lze, upcyklujeme.

Nejprve to hlavní

Každým zakoupením takového výrobku (produktu) se i vy.. naši milí zákazníci.. stáváte těmi, kdo pomáhá společně s námi zmenšit již tak silný dopad na životní prostředí. A za to vám patří nekonečně (neskonale) velké díky!

Příkladem je náš způsob balení, kdy používáme, upcyklujeme, materiály jako jsou reklamní letáky, noviny a časopisy či odřezky z výroby kartonových obalů, které nám zdarma poskytuje firma, od které obalové materiály nakupujeme. Balení do kartonových krabic je u nás samozřejmostí.. a nepoškozené krabice opět využíváme.

Při osobním odběru si od nás vše odnesete v papírovém sáčku nebo papírové tašce.

Pak to jsou zařízené kelímky a krabičky pro kudlanky a ostatní chovance, které jsou určeny k opakovanému používání.. na což i upozorňujeme v popisu u nich. Od nás se k vám samozřejmě dostanou kelímky vždy nové.. ještě nepoužité!

Dále pak válcová terária a ostatní plastová terária, která jsou určena opět pro nekonečné používání… tedy samozřejmě až do jejich případného ,,rozbití“. ;)

Zelená síťka je také zářným příkladem pro upcyklaci materiálů. Ale také zkumavka, která se dá také používat až do úplného rozbití. Manipulační hůlka… a mnoho.. mnoho dalších našich výrobků Cute Mantis.

Takže ještě jednou: UPCYKLUJTE.. nejen že to nebolí, ale je to to nejmenší co můžeme všichni (lidé) společně pro přírodu.. naše společné životní prostředí.. a vlastně celý svět.. udělat!

S velkým díky,
Miloš Janeček, Cute Mantis

Zpět do obchodu