Objednávky odesíláme ve všední dny v pondělí, úterý a středu. V případě objednání ve středu odpoledne a další zbylé dny v týdnu, budeme vaši objednávku expedovat z našeho e-shopu nejdříve v pondělí další týden, viz. sekce Důležité informace.

Spustili jsme věrnostní program Cute Mantis

Rozhodli jsme se pro opakované „obdarování“ našich nejvěrnějších zákazníků, a spustili jsme věrnostní program Cute Mantis.

Obdarování se týká pouze všech našich registrovaných a námi vybraných zákazníků Cute Mantis, viz níže:

  1. Vždy jednoho zaregistrovaného zákazníka Cute Mantis, který má největší počet objednávek za období od 1. ledna do 15. prosince včetně, nehledě na součet jeho cen. * Zde je tedy rozhodující množství objednávek v daném období.
  2. Vždy jednoho zaregistrovaného zákazníka Cute Mantis, který bude náhodně námi vybraný (a to bez jakýchkoli preferencí). **

Shrnutí

Jako poděkování vám, našim nejvěrnějším zákazníkům, přidáme ony výše zmíněné dárky do vaší další (nové) objednávky. Před odesíláním budete vždy námi kontaktováni *** a na všem se předem dohodneme (zda námi vybraný dárek akceptujete).

Věříme, že vás, naši milí zákazníci, tímto potěšíme a že se k nám budete i nadále rádi vracet.

S přátelským pozdravem a kudlankám ZDAR!!!
Miloš Janeček, Cute Mantis


* (tedy NEROZHODUJE výše částky.. ani v celkovém součtu.. ale jedině celkový počet.. nebo-li součet.. či množství všech objednávek celkem a bez ohledu na cenu)

** (zde se může stát, že dárek odešleme kdykoli během roku.. a nebo i opakovaně.. a třeba i vícero náhodně námi vybraným zákazníkům)

*** (e-mail, SMS či telefonicky.. případně osobně)

Spustili jsme věrnostní program Cute Mantis

Zpět do obchodu